banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Hmm, "tegnap" még az volt a baj, hogy "csőpályák vannak". Oda aztán kell a forgás, de nagyon. Mindig az a probléma, ami épp nagyon fáj ilyen-olyan okokból.

Előbb-utóbb minden tierlimites kapni fog buffot, de hát a JT sem a forgására kap jelen állás szerint, hanem a hátramenetére, HP-jára, a penjére (203->212), és az aiming time-ra.

Caern AX-nek szépen leírtad, hogy 200mm UFP, csak nem tudom, hogy jön ki. Ha egy SConq meg tudja oldani, hogy mindig hulldownban legyen, akkor ez nem fogja magát -10°-ban tartani állandóan? De. Úgy meg 260-285 mm lesz máris az az UFP.

A leggyengébb pontja még mindig az ágyú melletti része lesz, amit meg vagy eltalál az RNG és jöhet az érmedobás az átütésért, vagy nem, és akkor 270-től kezdődő részek vannak jobbra-balra-fentebb. Már, ha nem a 400mm-es részekre húzza a random...

Vagy nem értem, ha nem a legjobb módot alapul véve jellemzünk egy tankot, akkor ne inkább ott kezdjük, hogy "fú de szar XY tank, ha háttal állsz vele az ellennek, akkor átlövik még HE-vel is"?

Ha abból indulok ki, hogy én az FV 4202 ~210-éről is rendszeresen pattogok T10ekkel, akkor nem lesz az olyan rossz, nyilván, amikor én ülök benne, senki sem pattan majd róla. :-)
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.09.13. 23:54:07