banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• pett3rson
    Ilyet szerencsére még nem, de van hogy iszonyat áttolják az egyik oldalt, csak szerencsére ilyenkor megborul a másik és ott meg mi kerülünk előnybe...általában. Egyébként pár napja változtattam a taktikámon, mert hiába vonulok Én be foglalni, ha a többiek szarnak rá és nem azokat lövik akiket kellene. Most már inkább sebzek és ha látom, hogy van pár bátor legény akkor megyek segíteni, egyedül a tököm se erőlködik vele...
    Ezt amúgy sosem értettem. Ha Én elindulok, hogy na akkor alkossunk valamit, azt sosem veszik észre vagy nagyon ritkán, ha más bolond indul meg Én azonnal segítek és naná, hogy más is jön...ez hogy van ez? a többiek mit csinálnak olyankor amikor csak Én indulok el? málnát szednek a bokorban??