banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Szerintem inkább a befektetett idő / gyengepont tudással van a baj, (mondom ezt úgy, hogy 6 tank nincs kifejlesztve, és kb 15 kifejleszthető tankkal nem játszottam élő szerveren csak) mert ha meglesz egy tank, akkor bizony kitanulod, hogy hol tudnak átlőni - golddal és nélküle -, és onnantól te is át tudod lőni az ellent. Megtanulod, hogy milyen ágyúnak milyen penje van - te mit tudsz átlőni, és ezzel azt, hogy mi fog tudni miben átlőni -, és innentől aztán tök mindegy lesz, hogy melyik tankkal milyen tierben mész, mert tudod, honnan tudod átlőni a szemben álló szart. (Igen, néha az van, hogy a rövidebb szalmaszálat húzod, mert szemből nem tudod átlőni az ellent. Vagyis elbasztad / az ellen jól csinálta, mert nem a seggét láttad meg)

A jelenlegi körülmények között. Pl. a néha visszasírt +-4 tierben ez azért rohadtul nem így volt szerintem.