banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Megamax
    Jelenleg nem a játékról szól ez a WOT nak nevezett "játék". Miota a maraton van lecsokkent nagyon az élvezeti faktor és ezt én is belátom , hogy most nem azért játszom hogy szórakozzak. E-25 el játszok ha a tanknak kedvezo pályát kapok, de ha nem akkor a fene fog szopni 300 koruli XP ért. Olyankor gyors berohanok az ellenfél kozé megdoglok és megyek másik tankal. Tier 9 el aminek páncélja van nem érdemes játszani , mindenki kopi az aranyat és azért hogy 5 percik szopjá és kiszurja a játék a szemedet 300-600 xp vel azért nem éri meg. Azért mondom mert 2K sebzésre az E-25 el kapok 1200 koruli XP-t egy jó nyilt mapon ahol a tank tulajdonságait ki tudom használni. Ha lessz idom akkor kockulok továb bés megszerzem a Spagettót, ha nem akkor sem fogom megvenni nincs az az isten hogy a bannolás utánn egy fityinget is koltsek rá ha tudom hogy bármikor elvehetik tolem amiért fizettem. Mondom ezt azért mert igen használok modokat de semmi olyat ami a játékban elonyhoz juttatna mégis kaptam bant amit meg is értenék ha megmondták volna miért kaptam de basztak a fejemre. Így játszok ameddig tudok. Jelenleg nekem ez a véleményem a "játékról"