A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kollégák, bátortalanul felvetnék egy kérdést.
WoWs-os vagyok, de át-átnézek az accommal WoT-ra. Némi öniróniával élve, WoWs-ban nagyon ismerős tüneteket mutatok (irritál a vereség, f*sz a csapat, önkéntelenül is figyelek a statomra, minden tutaj pöccig optimalizálva van a metára stb.), de talán pont emiatt egészen kellemes, kötetlen és viszonylag pörgős agy-eleresztésnek élem meg a WoT-os állatkodást, ami pedig hasonlóképpen szórakoztat, de messze nem veszem annyira "komolyan".
Na, WG be is kapatta velem a horgot. A fent leírtak miatt (vagy épp ellenére, ahogy vesszük) nulla hajlamom volt arra, hogy WoT-ra költsek, azonban a játék hozzámvágott egy 75%-os opciót három felkínált csomagra. A leg"drágábbat" választottam, mint legjobban "megérőt", minthogy így gyakorlatilag árában kaptam egy hónap prémet, amit, ugye, a WoWs-ban (is) faszán fel tudok használni, és ezen felül """ingyen""" egy Pz.Kpfw. T 25-öt és három és félezer aranyat. Próbáltam informálódni előtte a T 25-ről, túl sok szépet nem olvastam, de tenni rá, ezenkívül úgyis csak ajándék prémjeim vannak, jobban mondva azokból is csak egy mostanra, a Toldi III, mert a többi volt olyan kedves garázshellyé alakulni útközben.
A több köbméternyi szájtépés után maga a kérdésem:
Ti mi a lőcsöt kezdenétek gyakorlatilag f2p, és azon felül T6 fölé amúgy sem különösebben tendáló* játékosként három és fél rugóval? Egyelőre az a tippem, hogy egy kis részét félreszúrom leárazásokra és kényelmi dolgokra (pl. garázs, legénység), jórészének meg a seggére verek,amennyiben a tech treen látok valami értelmes, lehetőleg leárazot prémet. De melyiket? Oké, értem én, milyen játékstílusra, nemzetre izgulok, milyen szinten vagyok stb. - de mégis. Kábé. Mit érdemes figyelemmel követni, és mit baromira nem?
Vagy ne prémezgessek, ennél sokkal bölcsebben is be tudnám forgatni a zsetont?
Csak ismételni tudom magam: Ti mit tennétek?
Köszi a véleményeteket!
* T6 fölé nem csupán a kreditvonzata miatt nem másznék jóideig, hanem azért sem, mert gyakorlatlan vagyok a játékban, inkább maradnék alacsony tier-ben tanulgatni. Az mondjuk már más kérdés, hogy úgy tűnik, annyira azért a T6 sem különbözik a T3-tól, amikor a faszi betolja a Pz. B2-est, szarásig tömve arannyal...