A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
pett3rson #401391 nem tudok nyilatkozni erről. Tier 9 az nagyon ritkán pluszos, tudtommal. főleg, ha premium lőszert is kell használni (mert ugye néha muszáj, már ha olyan beállítottságú vagy)
annyit tudok mondani, hogy tegnapi napom 65%-os winrate-t hozott, elmúlt hét napban pedig 55,88%.(238 meccs alatt). van benne kurvajó meccs, pl amit linkeltem Löwe visszajátszás is és van olyan amiben 15 mp-ig éltem, mert pont olyan helyre sikerült menni a T49-el ahol leláncoltak és egyből ki is lőttek....hozzáteszem, tegnapi napomból szerintem az összes vesztes meccsem arra ment el, hogy leszorzózzam T49-et...khm...
Ne ragadjatok le egynél vagy 10 meccsnél, ha átlagban jók vagytok, akkor jók vagytok, nincs vita. Lehet szidni a játékot, meg hogy ez szar meg az szar, de akkor ki kell kapcsolni és menjetek sportolni inkább. Aztán lehet próbálni újra...nem viccelek.
Tegnap tanulmányt írhattam volna abból, hogy hogyan ne játszunk. amikor kilőttek már fogtam a fejem és tudtam, hogy hol rontottam el, csak hát a csata heve megint elvitte az eszemet, pedig ha gondolkoztam volna...