A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sir Charles #400822 Tegnap este figyeltem az XP-ket, hogy hogy adja a gép a Ranked meccsen, korábban páran itt említettetek furcsaságokat.
Hát valóban nagyon fura, olyan mintha a HT-nak és TD-nek fel lenne tekerve az XP szorzója(vagy a medeknek letekerve)
Amúgy Badgerrel és BC25t-el tolom a Ranked meccseket
Csak egy pár példa:
BC25t-vel sebeztem 1900-at, igaz, abból 1500-at messziről. Sebzés alapján valami 6-7. lettem a sorban, XP-t meg én kaptam a legkevesebbet. Előttem közvetlenül egy WZ heavy volt a sorban, akinek 1 egész sebző lövése volt, se assist, se semmi egyéb. WTF??
Másik oldalról: Badger Mines pálya, mentem a hegy alatt a heavykkel, de sehogy nem jött össze a sebzés, valami 950-et lőttem+1 kill, viszont volt vagy 3000 lepattanóm. Erre negyedik??? lettem az XP sorban, majdnem befértem a top 3-ba.
A legdurvább szerintem egy vesztes meccs volt szintén BC25t-vel Ensk pályán. 3000-et lőttem, top sebző voltam, abból 1500-at lőttem messziről ,1500-at közvetlen közelről, 2 kill. Erre talán 4. lettem sorban, előttem három heavy, egyiknek mindjuk 1600 sebzés mellett volt 2800 assistja(ő lett a top), de a másodiknak 1600 sebzés és más semmi, a harmadiknak meg 1200 sebzés és más semmi.
Szóval szerintem is valami meg van buherálva az XP-vel, gyanítom azért, hogy az emberek tolják a heavyket, ne csak medek legyenek a pályán.(ki is próbálom este majd Maus-al)