A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #399018 Én is feltettem ezt a modot,de kár volt,tökre peches lettem tőle.
Most már figyelek a sebzésre,ezért többször csinálok felelőtlen hülyeséget.
Meg micsoda nullás köreim voltak basszus,ilyen 56-412 sebzéses kör,rohadt pechem volt,nem láttam semmit vagy max 1 tankot de az is épp döglődött.
Volt egy csatám amiben majdnem 3 kilómétert mászkáltam,de túl sok volt a gyors tank oszt a csata végén egy szutyok kis Steyr-t találtam csak,az a bázison kempelt,őt lelőttem de semmi mást nem láttam,és csupa ilyen jött.Esküszöm ez a mod el van átkozva.
Végül utolsó csatának egy egész vicces csata lett,T10 csata volt,mentem a többiek után,is7 bátran előre rohamozott de megszorították,E50m Emil2 T57 Amx 50 B,vicc hogy amx és T57 menekülőre fogta,E50M-re ráment teljesen hogy ne tudja lőni,de Emil 2 meg meg akarta kerülni és oldalba vagy hátba lőni,de odaértem és nagy bátran eltoltam a büdös picsába emilt.
Poén hogy marha nagyot rammoltam rajta és tolás közben úgy át lőttem szemből a tornyát mint a huzat.
969 sebzést kapott hogy rammoltam eltoltam és még tornyon lőttem,többiek persze vígan szét szedték mikor toltam el.Hülye amx meg t57 meg csak menekült.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ja és volt még egy egész jó köröm korábban,megszorítottak a városban.
Wz 111 5A-t valami 1796 hp-ról ammo rackeltem,erre betojtak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!