banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Én is feltettem ezt a modot,de kár volt,tökre peches lettem tőle.
    Most már figyelek a sebzésre,ezért többször csinálok felelőtlen hülyeséget.
    Meg micsoda nullás köreim voltak basszus,ilyen 56-412 sebzéses kör,rohadt pechem volt,nem láttam semmit vagy max 1 tankot de az is épp döglődött.
    Volt egy csatám amiben majdnem 3 kilómétert mászkáltam,de túl sok volt a gyors tank oszt a csata végén egy szutyok kis Steyr-t találtam csak,az a bázison kempelt,őt lelőttem de semmi mást nem láttam,és csupa ilyen jött.Esküszöm ez a mod el van átkozva.
    Végül utolsó csatának egy egész vicces csata lett,T10 csata volt,mentem a többiek után,is7 bátran előre rohamozott de megszorították,E50m Emil2 T57 Amx 50 B,vicc hogy amx és T57 menekülőre fogta,E50M-re ráment teljesen hogy ne tudja lőni,de Emil 2 meg meg akarta kerülni és oldalba vagy hátba lőni,de odaértem és nagy bátran eltoltam a büdös picsába emilt.
    Poén hogy marha nagyot rammoltam rajta és tolás közben úgy át lőttem szemből a tornyát mint a huzat.
    969 sebzést kapott hogy rammoltam eltoltam és még tornyon lőttem,többiek persze vígan szét szedték mikor toltam el.Hülye amx meg t57 meg csak menekült.

Ja és volt még egy egész jó köröm korábban,megszorítottak a városban.
    Wz 111 5A-t valami 1796 hp-ról ammo rackeltem,erre betojtak.