banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• pett3rson
    Mert, ha Neked fejedben van az effektív meg nem effektív páncél, akkor az garantálja az átütést?

Remélem nem félreérthető amit szeretnék itt kibuggyantani. Nekem azzal nincs semmi gondom, hogy valaki ezt ennyire vágja, sőt, ürülök neki gyerekek, hogy van aki ennyire komolyan veszi és fektet bele energiát. Inkább ez, mint hogy drogozzatok...

Azt szeretném világossá tenni, hogy ezt ne várjátok el mástól. Jó lenne, persze, hogy ha ez lenne a normális, kevesebb infarktust kapnék Én is, ha sokkal több normális játékom lenne.
    Hozzáteszem pont Diegho tanácsai alapján javult a játékom, legalábbis Én úgy érzem javult. Én szeretnék abba a rétegbe tartozni aki az átlag feletti (egyébként wn8 szerint ott vagyok valahol), de ilyeneket ne várjatok el, hogy még a páncélt és a pen-t is magoljam be :D