A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
pett3rson #397887 Erről beszélek, hogy szerintem meg ezt a tudást fel lehet szedni a játékok alatt és nem tudom, hogy az adott tank amivel szembe vagyok éppen milyen front páncéllal rendelkezik, azt sem tudom, hogy az Én ágyúm most 189-es pennel rendelkezik-e vagy sem, de van a célkeresztemben egy zöld meg egy piros led...mehet, nem mehet....
Abban egyetértek Plata-val, hogy Én szórakozni szeretnék, ezért megyek pubra. Ha valaki ezt vérkomolyan akarja csinálni, annak meg ott van a klánozás és az ilyen-olyan versenyek. Ezt a kettőt ne keverjük már egybe és várjuk el minden vérpistitől, hogy úgy játsszon ahogy a "nagyok"!!
Innen kezdődik a baj, hogy túl sokat vártok el a többitől. Nem kell és nem szabad, mert csak agyfaszt kaptok :)
Természetesen van az a fajta réteg is aki még 5000, de akár 50000 játék után sem fogja tudni, hogy mivan...na, attól mentsen meg a jóisten :)