banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Vereség
    Csata: Ensk
    Járművek: FV4202
    Szerzett tapasztalat: 1 197
    Megszerzett kötvények: 2
    Szerzett kredit: 56 280
    Csatában elért kitüntetések: Top Gun, Pascucci medál, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
    Három kill rammolással.Körbe fogtak sokan,de meglepően jól pattogott,amx 13-at úgy kentem falra hogy feldőlt mögöttem volt,nem tudott lőni addig tartottam fent a falon míg másik kettőt lelőttem.Két light egy med egy td,két light rammolva td szintén.Végül még három artyt is megtaláltam,de csak kettőt tudtam leszedni,mert az állat artynk oda csapott,az sem zavarta őket hogy én is ott vagyok,három arty jól megszórt.Maradt 64 hp-m.Azzal meg lelőttek.
    Másik csatában az orrom előtt Jpze100 csapattárs kb 100-150 méterről telibe nyomta Is3-at oszt sebzett belé 124-et.Csak pislogtam,az meg telibe nyomta szemből.