banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gyuszopapa
    Azért a WG-sek meg..szhatnák a kecskét.30 csatából 1-szer sem vagyok top tier még úgy sem hogy csupa egyforma tier.110-el csak 10-es csata például.Visszanéztem régebbi képmentéseket és levontam bizonyos dolgokat amit nem vettek figyelembe az új MM-nél.
    Az oké hogy csak 8-assal 3db 10-eset látok,de a gond akkor van ha a mieink közül egyik agyhalott a másik éppen stock a 3. pedig rossz helyre megy.Ilyenkor símán csak letolnak bennünket a pályáról.Régebben ha volt 6-7-8-9-10 10-es nem jöttek ki így ezek a dolgok mert volt pár mindig aki csinált is valamit de most az ilyen esetek miatt instant garázsmenet van.Meg lehetett élni a morzsákból még 2 tierrel lejjebb is.Most ha gebasz van dől minden mint a kártyavár.