banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• diegho™
    A legnagyobb baj az, hogy a játékosok 90%-a megragadt egy szinten, azon a szinten, ahol nagyon ritkán tudja befolyásolni a csatákat mindkét irányba, tehát a 29 másik játékoson múlik mi lesz a csata kimenetele. Bárki bármit mond 1 játékos is nagyban befolyásolja a csatákat. Nem mindegy, hogy hol, mikor, mit sebzel le, vagy lősz ki. Ez minden csatában más, de nagyon kevesen tudják eldönteni azt, hogy az adott pályán, az adott leosztásban hova kellene menni. Én az első kb 5k csatámban minden betöltőképernyőnél sakkoztam magammal, eljátszottam melyik tank hová megy az ellenféltől, melyik hová megy tőlünk, hová kell mennem, hogy fölény alakuljon ki az egyik fronton. Most már csak akkor lépek vissza a wot-ba, amikor pirosan villog a tálcán, ránézek a leosztásra és tudom hol a helyem. Ez bárkiben kialakul, aki figyel és érdekli a győzelem (tehát kb a játékosok 0,001%-ában, mert ahogy látom a többi inkább csak nyihogni jár a játékba). Én már számtalan helyen leírtam, hogy ebben a játékban baromi könnyű super unicumnak lenni, mert több út is vezet oda és onnantól, hogy átléptünk egy szinten, már teljesen mindegy milyen csapatot kapunk, mert egyszerűen ignoráljuk őket, játszuk a saját játékunkat, maximalizálva a csapat nyerési esélyét. Ha kell megy a nyíl egyenes rush, ha kell megy a camp (igen, van amikor hátulról kell lőni és hagyni a többit spotolni, mert mi legalább tudjuk használni az egér bal gombját és sokkal jobb, ha mi sebzünk, mintha mi spotolunk és a bot nem tudja belőni az ellenfelet). Persze mint írtam nagyon kevesen fogják fel, hogy mit miért csinálunk, éppen ezért, ha netán nem az első vonalban harcolunk, akkor jön a nyihogás, hogy kempelünk, pedig csak nyerni akarunk, de ha focus fire-el ledarál az ellenfél, akkor nehéz. Ez régen sokkal egyszerűbb volt, amikor nem volt gold lőszer kreditért, akkor bizonyos tankokkal nyugodtan lehetett menni elől, mert nem lőtték be őket a kisebbek, viszont mióta a 44%-os bot is goldot lő, azóta nem lehet állandóan elöl menni, mert bedarálhatnak a kisebbek is. Tudom, hogy most megint jön majd legalább 1 megmondóember, aki ki akar osztani, de épp úgy leszarom, mint a játékban a 14 másikat, akiket kapok. Én azért játszok, hogy nyerjek és azért mindig mindent megteszek, ha ez nem tetszik valakinek nem érdekel, amíg én nyerek többet, addig én csinálom jobban.