banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• realcsabi
    Lehet hogy véletlen egybeesés de tegnap (peccs előtt) 4 sárgás-zöldes jómadarat is sikerült kicsavarni miközben próbáltak hegyre boostolni. Nagyjából 60 csatát mentem, és noha nem tűnhet soknak az a 4, de azért feltűnt, mert sokkal ritkábban találkoztam ilyesmivel a gyengébb játékosok részéről. Furcsáltam is a dolgot, de akkor lehet hogy ez a mod lehet a válasz a viszonylag sok félresikerült vagy egészen rosszul időzített boostolásra.
    Szerintem elég egyértelmű hogy menni fog a tiltott mosok listájára, de nem izgat ki használja és ki nem. Mondjuk nem ártana margón megjegyezniük az illetőknek hogy melyik tankok alkalmasak a boostolásra, mert igencsak mosolyogtam amikor a legendásan szar tapadással rendelkező medekkel és lightokkal próbálkoztak a jóképessségűek boostolni :)