banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Valóban ha van elég pénzed a tankodra akár több száz lószart is aggathatsz Wt-ben,akinek van rá elég fölösleges pénze az mozgó erdővé is alakíthatja a tankját.De elviselhetőbb akkor sem lesz a játék,amíg ilyen vérgáz a tankok mozgása meg amíg legálisan lehet csaló modokat hackeket használni wt-ben addig nem hiszem hogy költenék rá egy büdös buznyákot is,vagy játszanék vele annyit mint WoT-al.Nem tudom hány csatám van Wt-ben,de szerintem még 500 sincs.Annyira fos a tankok mozgása hogy nem nagyon tud lekötni,Wot-ban legalább lehet randalírozni a tankokkal.Próbálj meg wt-ben 50 felett közlekedni egy tankkal,először is kanyarodásnál tuti felfordul,vagy ha rá futsz egy kőre fejre áll.
    Vagy forogva csúszkál a tankod.Próbáltam ott is light tank ágon menni,de ugye ott elbaszott tank fejlesztés van,nem lehet csak egy ágon menni,minimum 4 ágat kell fejlesztened,viszont ha ki van fejlesztve 1 darab magas tierű tankod is,akkor már eleve a kis tierű tankodat is a nagyok közé dobja.