banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sir Charles
    Tegnap sikeresen túladtam az Obj 416-on, ime egy gyors értékelés annak, akit érdekel.
    Az A-44 után elég nagy hátraarc ez a tank. Míg az A-44 egy jó közelharci tank(hozzáteszem,hogy az Obj 430 II is az), az Obj 416 egy Td és egy light keveréke és így is kell játszani vele. Jó látótáv, jó ágyú, 0 páncél, szóval köze nincs az átlag orosz medekhez.
    Mivel 3 fok a csőlehajlás, ezért az idő nagy részét azzal tölti az ember, hogy megfelelő pozíciót találjon, mivel a legkisebb bukkanón is az égnek áll a cső.
    És mivel a TD játékstílust kell játszani, ezért konkrétan ajánlott a camo skill a legénységre. Én 3 skilles legényekkel kezdem ezt az ágat, akiket a T-54-ről hoztam, de le kellett cseréljem a javítást a camora ennél a tanknál.
    Talán a legfontosabb: megfelelő mennyiségű free XP nélkül nem szabad nekikezdeni, mert a stock ágyú szart sem ér ezen a tankon, kizárólag gold ammoval.
    Viszont a fejlett ágyú elég kellemes, gyorsan tölt(6,6 sec bia+venti+töltésgyorsító), viszonylag pontos, bár az alap lőszer kicsit lassú, de nem vészesen. A gold ammonak 330 mm az átütése, szóval gyakorlatilag mindent visz.
    Mivel hátsótornyos a tank ezért a motort gyakran el fogják lőni, de nem csatánként kétszer, szóval nem gáz, más modul és legénység nem sérülékeny.
    Ajánlott játékstílus: a meccs elején sniperkedni, támogatni. Mivel gyors a tank ezért oda lehet érni a másik oldalra is, ha kell a segítség, de szigorúan 2.-3. sorból lövöldözni. A meccs második felében lehet talán 1-1 ellen menni, de csak olyan tankokra, akit 1 max 2 lövésből kivégzünk, mert nagyon gyorsan elfogy a HP-nk, mert nincs semmi páncélvédettsége a tanknak, ráadásul csak 70 fokban fordul a torony így nehéz közelharcolni.
    Városi pályán, illetve ahol lehetséges, sidescrapelni nem árt, viszont a tier8+ tankok simán belövik a 90 mm tornyot, tehát nem sok értelme van legtöbbször.
    Ajánlott felszerelés: optika,talán periszkóp, töltésgyorsító, venti
    Nekem nagyon kilógott a tank az orosz medek közül, inkább a németekre hajaz.
    Összességében annak ajánlom ,akit kielégít a sniper, támogató stílus(engem nem).
    Ja és mivel bokorban üldögél az ember, ezért sokszor megkaptam az anyázást a kedves csapattársaktól.