A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sir Charles #391792 Mekkora mázlis köröm volt reggel. Object 416 Redshire map.
Heavyk mennek a völgybe,aprítják is egymást, én a másik oldalon álltam hátha jön valaki. Nem jött, viszont a heavy oldalunk elesett. Visszarongyoltam a bázisra védekezni, de csak egy T-29 meg egy O-ni jött minimális HP-val és gyorsan elhaláloztak.
Szumma-szummárum a meccs végjátékára nálunk maradtam én fél HP-val meg egy arty, az ellennél egy Löwe, egy Su-101 egy T-34-3 és 3 arty(mindenki tier 8). Berongyolta az ellen bázisára, gondoltam lesz ami lesz. Összefutottam egy artyval, kilőttem egy lövéssel, jön a T-34-3-kilőttem két lövéssel, de belém lőtt egyet, maradt 2-300 Hp-m, beérek a bázis mögötti bokros részbe meglátok még egy artyt, azt is kilőttem.
Oldalra nézek, hát ott a SU-101 egy szikla mellett oldalra borulva :), kilőttem őt is szegényt, Már csak egy Löwe meg egy arty maradt. Elindulok a bázisról kifele látom ott a Löwe szinte full Hp-n, na gondoltam ez gáz lesz. Nem látott meg, de néztem, hogy nem csinál semmit csak forog a tornya. Bot volt az állat, az artynk eltalálta egyszer én meg kivégeztem, de utána a bázisunkon a maradék ellen arty kilőtte a mi artynkat és elkezdett foglalni. Visszamentem és kivégeztem.
Top Gun, 1300 base Xp, stb-stb.