banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Szerintem nem csak,sima booster nélküli játékkal a napi stat modom szerint 2600-3500 feletti win7 vagy mi a szar ratingot szoktam elérni,xvm nincs csak stat mnd,kíváncsi vagyok mennyit keresek.
    Ha van bekapcsolva booster van olyan csatám is amire 90 wn7-et vagy mi a szart kapok.
    Kaptam küldiért xp boostot,aktiváltam szabad xp és legénységi xp boostot is,erre volt két olyan szar órám hogy el nem hiszed,iszonyatos pech szériám volt.Lttb-t asszem hatodszorra sikerült le duplázni,volt hogy lelökött csapattárs hídról vagy bokorban dekkoltam és spotoltam ellenséget erre balfaszok engem lőttek ki.LTTB-n van kukker meg egyebek,mert passzív spotra használom.Jah meg bc azért lőtt ki mert kempinovkán a tuti bokorból spotoltam és azt akarta menjek be az ellenség bázisára,spotoljam azokat akik a házak mögött vannak.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.21. 20:50:33