A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Annyira nerfelték az artykat, hogy a top 3 sebzőbe lehet vele kerülni ha nem hullik el az ember az első 5 percben, még nekem is megy vele csirke legénységgel...beszedegettem mindenféle top sebző stb. plecsnit meg jönnek a stunnolós küldik sorozatban mindenféle artyval amin én csodálkoztam a legjobban, szerencsétlen heavyk repeszpáncél nélkül szopni fognak, bár volt olyan hogy tier 9 orosz artym lövését levette mellel (lövegpajzs) 0 dmg nélkül egy tier 10 E3 td és vicces hogy az arty sebzés nehezekbe gyakran megáll 40-90-250 dmg tartományban még nagyobb tierekben is, eszméletlen pontosak cserébe... itt most oldalanként 4-5 tier 8-9 light és 3 arty van átlagban, szvsz ilyen mennyiségben a lightok, ha nem balfékek, eldöntik a csatát az első 5 percben, a városi pályákon persze szívnak, szvsz aki nem alkalmazkodik gyorsan az sokat fog feszkózni 
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.04.19. 10:39:24