A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
SzocsA #390507 Megy a sírás mert csal a játék.
Sokat sebeztem már ideje volt ezt valamivel gátolni, itt lőszerrekeszt kaptam meg kilőttek a vezetőm. Kíváncsi leszek rá, ha bejön ez a 90s fogyócikkes dolog, hogy oldják meg ezt?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Lezúztuk az artyt meg a pörsinget, megyek vissza a JT8.8 ra mert ott maradt 94 hpval gold töltve. Mit lő nekem ammoracket :D
Már csak két pörsing meg egy td van megyek tovább, de már nagyon sokat nem sebeztem egy TDt megöltem. Az utolsó pörsing tetejéről lepattantam golddal nem tudtam 9et ölni...
Hát mondanom sem kell ezután a csata után egyből felbasz tier Xbe.....
Előtte is úgy kezdődött, hogy Tier X, a következő csata 3 db tier IX es heavy. A következő csata lett ez a 8 tieres, de mit ad isten, ilyenkor meg jönnek a platons csávók, 3 db pörsing volt.
Simán szivat a játék, mikor meddel megy az ember, betesz az enemyhez több meedet. De ilyenkor nálunk kevesebb a heavy, amit lezúznak az enemy heavyk, mert ott is többen vannak. Nálunk a hevyk helyett vannak tdk amik hátul kempelnek kiveszik magukat a csatából csak akkor avatkoznak játékba mikor már mindenki meghalt tőlünk. így könnyű az ellenségnek nyerni...
Amikor heavyvel megyek akkor vagy betesz mellém mé egy heavyt vagy egyedül vagyok az ellenségnél meg van sokkal több heavy.
Kurva jó lett ez a játék...
Miért nem látni sok unicum játékost? hova lettek, jó ha 20 csatából egyszer találkozok egy lilás játékossal....