banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kigyi
    Szombaton nálam is elpattant a húr, pedig tényleg nyugodt ember vagyok (igazából nem voltam ideges, csak meguntam a hülyéket). Egy O-I elkezdett tolni oldalra Grille-vel voltam (T5) és persze kaptam is a sebzést, mert ez papírból van összerakva. Aztán jött még egy másik tank (T5-ös) nem tudom már mi volt az meg a másik irányból kezdett el tolni forgattak össze vissza így nem tudtam a helyemre menni. Hát 1 shot lett belőle utána meg ment a sírás, hogy ez miért meg a Grille lelőtt.... :D Persze a többiek csesztek rá én meg aktívan segítettem a csapat munkáját nyertünk is. Igaz egy tigris írtotta a csapattársakat tovább ő be is kékült (én nem) és semmit sem csinált csak a kezdő pontról lőtte a többieket... Csupa agyahlott volt....