A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
SzocsA #389700 Az orosz LT Az a legjobb a németnek elég szar az ágyúja, nem mentem vele elég sokat.
Az AMX sem rossz simán hozza az átlag 4000 dmg....
Vannak olyan csaták amik 2-3 percesek.
Bementem 3 heavy közé meg egy td és egy TVP X közé. a fost X kiszedtem 600 hpja volt utána a TVP-t megöltem 4 ből csak kétszer tudott meglőni. Aztán az E100 nagy nehezen eltalált.
Baromi jól lehet velük játszani gyorsak....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Jó a sebzésük, simán lehet velük bármit lőni, meg bárhova fel lehet velük menni és egészen jó kis tank az orosz lesz mindenkinek kihúzva.
[spoiler]
Amúgy az arty simán bever nagy sebzéseket is, ha a meedeket vagy a light tankokat eltalálja.... A brit X artytól kaptam 1100as sebzést pedig éppen, hogy megálltam lőni :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ahogy vérszemet kapva mennek előre :D Durva, ahogy 2-3 am ráesnek a heavykre. Az összes csata ilyen tesztszerón.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler]