A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
realcsabi #389382 Semmi paradoxon nem volt. Azért nem mert a csaták akkor is rövidek ha használok goldot és akkor is ha nem. Értsd: a többiek attól még ugyanúgy lőnek goldot. Én csak azt dönthetem el hogyan szállok be a körbe, szerencsétlenkedek gold nélkül, várakozok a megfelelő pillanatra, holott idő az nem nagyon van, vagy próbálok minél nagyobb hatást gyakorolni a végkimenetelre. Számomra egyértelmű a döntés. Abban persze igazad van, hogy a goldozás miatt is rövidek a csaták, ezt nem is firtattam. De ezen nem segít ha mától nem lövök goldot, max magammal tolok ki és a csapattársaimmal. :) aki taktikázni akar, ott a cw, sh, esl, stb. Randomba én csak azért járok hogy xp-t farmoljak tankokra, felőlem mindenki más azt csinál amit akar. Engem nem zavar sem a gold, sem az arty, sem a cheat és sem a noob csapattárs.