banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    Nem nem,azt a sandboxon csinálta
    Én szoktam öt nézni mostanában, faceites streamjei óta. Na ott pl csinált olyan dolgokat amit Renton,is irt,hogy kiakadt és üvöltözött a csapattársaival.Hol jogosan,hol sztem nem,de mind1 is.Nemrégiben letörölt minden eddigi videót,és teljesen előröl kezdte a csatornáját,
    El is mondta miért,és mit akar elérni. Ebböl szeretne profitálni is és ehhez minőségibb adások kellenek.
    Nem nézem meg minden adását,de ami nekem lejött belőle,hogy sokkal kezdöbarátabb,informatívabbak ezek az adások.
    Elmondja mit érdemes az adott tankra tenni,mire kell a legénységet képezni.Csatában is elmondja mit mért csinál,miért megy az adott helyre,vagy esetleg miért hagyja azt ott.Érdekes néha látni,hogy már a betöltő képernyőnél el tudja mondani mi
    is lesz a csatában Szerintem általánosságban betekintést enged abba,hogy egy jó játékos hogyan játssza ezt a játékot.
    Az hogy néha elpattint 1-2 goldot is ,na és,Ki nem?
    Mi lett volna ha Limkin mester teszi be a streamjét
    A fizimiskája meg szubijektiv dolog,de még mindig nézhetőbb mint amit a múltkor láttam
    F@szbukon,valami ismerős hozzászólt egy videóhoz,Valami beb@szos lájv vagy mi volt
    Egy ilyen mangalica képű valami volt ott,aminek a tokájából legalább 2kg töpörtyü kijött volna,testalkatát tekintve,leginkább egy telefosott búvárruhára hasonlítottMár maga ez a látvány sokkolóan hatott,de ez még mind semmi volt ahhoz ami ez után jött.Ez a valami,atom részegen,mindenféle artikuláció nélkül,számomra valami ismeretlen nyelven,hörgött a tankcsapdára,azt hiszem.Ez akkora élmény volt számomra,hogy ha esetleg valaha választanom kellene,hogy ezt nézem,vagy a lobotomia,akkor ez utóbbit választanám