A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
besti #387868 Szerintem neked (sem) lesz jobb, sem a 9-es, sem a 10-es. Úgy tűnik hsz-eid alapján, hogy a medeket, lightokat és olyan TD-ket szereted, aminek jó a gun handling-je. Na most az Emil II/Kranvagen pont ebben a legszarabb (az Emilt már megtapasztaltad). Lassan tölt, lassan ürít, sokáig céloz (ez a legfájdalmasabb nekem), nem forog a tornya. A HP-ja kevés és sérülékeny (ennél az egy tanknál fejlesztettem a jack of all trades skill-t a parancsnoknak és volt is értelme). Az artik első számú célpontja, teljes csőlátásuk lesz és ők azért szépen csapkodják is (még ilyen 7-8-as franciska is 1000 fölött tosz bele). Végsebesség már OK (főleg a tizesnél), de nem agilis (már a medek is simán leforogják őket). Summázva szerintem túl sok mindent kell feláldozni azért az átlőhetetlen toronyért, emiatt nem élvezets vele a játék. AMX-szel nagyságrenddel szívesebben megyek mint ezekkel (de még szerintem a T57-el is).