A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #387659 Én már nem vagyok naprakész ezekkel a streamerekkel. Mondjuk az egész "fejem a sarokban, miközben lukat pofázok a kedves néző hasába" stílus nem az én világom. Anno RiisingSun (ez volt a YT csatornája, asszem Highflyer16, vagy valami ilyesmi volt az ingame neve) videóit néztem, na azok tényleg jók voltak. Ő is unikum volt, és a legtöbb videójában nem volt locsogás, ehelyett megállította a kulcspillanatokban, és kiírta a képernyőre, hogy mire kell figyelni. Felhívta a figyelmet a térképre, az ellenséges és baráti tankok pozíciójára, ezáltal hogy miért megy arra, miért teszi azt, amit. Tényleg egész edukatív volt, és még a fejét se kellett nézni a sarokban, mint Kviki idióta mókusképét. Sajnos már abbahagyta a játékot.