banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Musztafakebab
    Ha a holnapi nap is olyan lesz mint a mai akkor én megint befejezem ezt a szar játékot. A mai nap arról szólt, hogy vagy rám estek 5-en vagy addig toltam másodmagammal az egyik oldalt mire végig értem már 3-8 volt az állás. A wotról meg ne is beszéljünk átlagban 500-1000 több hpja volt az enemynek, és az MM is szuperált. 8db T8 vs 7db T6-os, ebből volt vagy 3-om és persze hogy T6 vagyok ilyen csatákban. 4db arty meccs felváltva himmelsdorf és winter himmelsdorf. Chaffeval bármikor mentem az artykra azok mindig fordulásból kapásból oneshootoltak mindegy, hogy milyen irányból mennyivel érkeztem, de a kedvencem mikor full camos chaffeval foglalom a bázist 1v1ben gwpanther ellen de ő telibe lőtt. Köszönöm annak aki végigolvasta, 4 év játékom alatt nem akadtam ki ennyire sosem bár nem is tapasztaltam még ilyet sosem.