A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gyuszopapa #385304 Én is csaptam már ki szemből 20 méterről 8-as FV-4202-vel IS-7-et alap lőszerrel.Természetesen ő Drágával lőtt rám.
Azért úgy kíváncsi lennék rá hogy ha csak 1 hónapra kivenné a Drágát még az opcióját is hogy ne lehessen beletenni a felhalmozottat se mennyi sírás lenne a sok hozzászokótól.Biztos 1 hónap szünet lenne sokaknak mert esne a wn8 de nagyon és azt a klánvezér nem szereti.
Jobb ötletem van szüntessék meg az összes statot mindent xvm,wg stat mindent.Ez a rákfenéj a csalásoknak és az ügyeskedéseknek meg a pay to win-nek.Minek töltsem a drágát a kutya sem tudja hogy mennyire vagyok fasza gyerek.
Játszottam egy játékkal aminek az alaprészében sok csaló,ügyeskedő volt persze stat és rangrendszer is.Voltak módjai amiben nem voltak statok nem lehetett mire verni a répát hogy milyen fasza gyerek vagyok meg stb.Érdekes módon ott csalót se láttam soha nem volt olyan hogy 50 kill 1 halál és hasonló.Érdekes pedig ugyaz a játék volt csak hát nem volt mire verni.