A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kronos79 #383665 Többen mondták, hogy jó tank, de nekem nem jön be és pont az MM miatt nem. 33 csatát mentem vele, fullos, de 534 az átlag sebzésem vele. XVM szerint ez jobb, mint a játékosok 43%-a. Tudom, hogy inkább magamra kellene fognom, de a statok nem ezt mutatják. Egyetlen tanknak(arty) rosszabb a sebzési statja - ennyi, vagy ennél több csatával -, ez pedig az S-51. Menne ezzel is, csak nem nagyon dob olyan csatába.
Ellentétben mondjuk a T-43-at szinte mindenki szidja, ahogy az A-44-et is, nekem mégis fekszik mindkettő. Előbbi leginkább azért, mert nem nagyon dobott T9-be. Oké, ezek egy szinttel feljebb vannak, de most nem is ez a lényeg. Ja és mindkettőre van tank ász. T 25-re még első osztály sincs.