A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Lichtmaschin #383035 Szerintem egyáltalán nem rosszak ezek az új prém heavy-k. Megvettem mind a kettőt mert mar régóta vártam olyan tankra aminek jó az át ütése és mobilis is és s persze prém heavy. Is6-on sokaig gondolkoztam de mindig elvetettem a 175 pen miatt. Fcm50-en is gondolkoztam de van mar egy cdc-m. Szóval igen is jók ezek a tankok premiumnak. Mind a kettő arty érzékeny de más hibát nem tudok kiemelni. T10 tankokat simán vissza lehet tartani hulldownban libertevel. Patriot meg elég mobilis és gyorsan tölt hogy rarohanj az ellenfélre ha úgy kívánja a helyzet. Szóval ha sima tankokhoz kellene hasonlítani akkor semmivel sem rosszabbak. És tudjuk hogy jelenleg az atutes és a mobilissag a fontos