banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sir Charles
    Az egész "versenyt" csak az 5 meccset egymás után szabály teszi lehetetlenné. Mivel 1 hónapig tart, ezért nyugodtan lehetett volna azt is csinálniuk, hogy mondjuk 100 egymás utáni csata eredményét átlagolják. Valószínűleg így is ugyanazok nyernek a végén, viszont 100 meccs átlagából már igencsak kitűnik az, hogy ki az, aki a pro játékos és kinek van csak szerencséje. Ráadásul az olyanok, mint én, aki napi 5-6 meccset játszik, is meg tudnák nézni, hogy a többiekhez képest mire képesek, mert az már egy nagy minta lenne.
    De amit suba53 is írta kettővel ezelőtt, minden event és verseny és díj azoknak van kitalálva, akik napi 6-8 órát is tudnak a játékkal foglalkozni, mert azok ölik bele a sok pénzt a játékba. Én 6 éve játszok a játékkal és összesen talán 25000 Ft-ot költöttem rá. Nyilván nem foglalkoznak velem és a hasonló playerekkel, mert nem belőlünk élnek.