A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
suba53 #382472 A CW, a csapat csata egy más tészta. Ott tényleg érvényesül a csapat tudása mind a játéktudásban, mind a választott taktikában, csapat irányításban.
Én eleve a random egyéni csatákban nem is hirdetnék "versenynek" nevezett eseményeket. Teljesíthető eventek kellenének, olyanok, mint az SP grind volt, vagy a prém FV4202 megszerzése, amik nem csak egy szűk, éjjel nappal a gép előtt tespedő réteg számára teljesíthetőek, hanem sokaknak adhatnak siker élményt. Nem játszom keveset én sem, ráadásul minden nemzetből vannak jó tankjaim, de ez a legutóbbi T-44-100 event ez kiverte a biztosítékot. Egyszerűen nem vagyok hajlandó annyi időt áldozni erre a játékra, hogy ezeknek az eltúlzott feltételeknek a teljesítését bevállaljam.
De ez csak a magán véleményem.