A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #382465 Azt én nem írtam, hogy nem kell tudás, hol olvastad ezt? Azon lehet elmélkedni, hogy a szerencse mennyiben befolyásolja az ilyen random játékosoknak kiírt versenyeket, mindenki gondol, amit akar. Én azt gondolom, amit írtam, hogy kell a szerencse és ha az megvan, akkor jön a tudás, hogy ki tudod-e használni. A szükséges szerencse + tudás kb 60/40 arányban van ezen a versenyen, mondhatsz más arányt, ha máshogy gondolod. Hajadra kenheted, hogy te egyébként ki tudsz nyomni a tankból egy ászos kört, ha ideálisak a körülmények, amikor kapsz egy rush hordát meg olyan pályákat, hogy kb semmit nem lehet kezdeni rajta az adott típussal.Ráadásul ezt ismételd meg 5x. Így inkább szerencse dominál, hogy megkapod-e egyáltalán az esélyt és utána jöhet a tudás, ha igen, akkor élsz-e az eséllyel.
A CW meg egyéb klános versenyek hogy jönnek ide? Beszélgethetünk arról is, de az egy másik téma...