A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #382463 A WG ezt a játékot és versenyt úgy próbálja meg eladni, hogy a tudás számít (top tanker, csúcs tankos, legjobb tankos). Aha, persze. Annyit tudtak kiizzadni a fijjuk, hogy egy egészen kicsit kevesebb szerepe van a szerencsének, de még mindig jókora szerepe van az MF-nek (mázli faktor), szerintem több, mint a tudásnak, de ezen lehet vitatkozni természetesen. Tehát a bendegúz1563 eddig bemákolt egy kört és az elég volt egy esetleges díjhoz, de most 5x kéne bemákolnia, ráadásul egymás utána, amire ő már nem képes. Persze ez is egy jó kérdés, hogy most tényleg akkora probléma-e, hogy a csórikám nyer valamit vagy engedjünk megint a klános játékosok ugatásának és a "tudás" döntsön (meg persze az MF meg az ügyes riggelés, akár több klán egyesített "erejével"), tehát gyakorlatilag tegyük lehetetlenné a bendegúz1563-nak a nyereményt.
Sorozatban 5 nagyon jó csatát szerintem csak az tud menni, aki nagyon ismeri a tankot és megkapta az MF-t (vagy riggel egy ügyeset a cimboráival). Szinte biztos vagyok benne, hogy a top3-nak szinte minden tankon több száz, ezer csatája van az adott tankban. Ez csak azért érdekes, mert ha valaki szeretne a versenyben komolyabban elmélyedni, akkor ilyen szempontból érdemes átnéznie a tankjait, hogy mivel lesz esélye egyáltalán.
A WG-nek azon kéne elgondolkodnia, hogy ez tulajdonképpen egy nagy részben szerencsejáték, akkor ne keltsen hamis illúziót. Mondja azt, hogy legyél benne a top x játékosok listájában és kisorsol mondjuk 3 db prém tankot. Annyival lehetne támogatni a tudást, hogy az első 3 játékos közül az egyik biztosan nyerne egyet és az első 100 mondjuk megint biztosan nyerne egyet és az első 1000 megint nyerne egyet (az első 3 játékos tehát 3x venne részt a sorsolásban az első 100 meg 2x, de alapvetően a sorsolás döntene)
Pont az e25 esete. Mész mondjuk 2 1000-1100 kört egymás után, örülsz. Becsúszik egy gyalázat csata és onnantól esélytelen vagy a top100-ba kerülésbe és nekem ne mondja senki, hogy akkor azt mondod, sebaj, tolok egy újabb ötöst vele. Mondjuk ugyanígy a top3 is, mész 2-3 kört, ami kvalifikálna a top3-ba és becsúszik egy rettenet csapat és csata. Ha valaki így képzeli a motivációt, az valószínűleg orosz vagy poszt szovjet
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.11.03. 17:32:49