banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Én nyolcasként nem ismertem. 9-es tanknak bejött nekem. A mozgékonyságát jól ki lehetett használni. Gun dep is elfogadható volt. Ha elkapta vele a csata ritmusát az ember, akkor brutális sebzéseket ki lehet vele szórni. Volt persze többször arty 1 lövéssel kiszed és után elküldöm a halál a f.szára jelenet, de hát ez a papír tankokkal együtt jár. Prém tankban ez tűzerő + mobilitás mindenképpen újdonság lesz. Nehezen tudom elképzelni, hogy ezzel az ágyúval, paraméterekkel, mobilitással stb bekerül a játékba. Persze a Skorpion G-re is azt mondták, hogy így nem kerülhet be, mint prém tank, aztán mégis...

Más téma a mostani verseny. Amikor indult akkor tényleg azt hittem, hogy jobb lesz és a tudás jobban érvényesül, mint az eddigi tipikus toljál egy qrva jó kört és nyersz versenyeken. A gond persze az, hogy ehhez 5 győzelem vagy medálos vereség kell sorozatban. Ezek a kib.szott keserves vereségek, rush csapat, agyhalottak halomra döglenek és hiába próbál az ember utána helyezkedni, ügyeskedni, lerohanják. Egy nagy alfás tank vagy betöltött táras tank normális játékosokat némi gondolkodásra késztetne, de ezek csak jönnek. Kiszed az ember 1-2-t, de akkor is jönnek és körbevesznek. Persze, ez hatásos módszer csak éppen a taktikus játék tűnik el, mert mindegy mit csinálsz, akkor is úgyanúgy fognak reagálni és lerohannak. Gyakorlatilag nincs ellenszere.

Igazából egy kérdés van, a motiváció. Tehát, hogy érzem-e a késztetést a további játékra a verseny miatt. Az a gond, hogy qrvára nem érzem. Megyek egy ilyen botrányos sz.r kört, akkor 5 jó csatát kéne mennem, hogy kitoljam ezt a csatát és inkább kikapcsolom a szgépet.

Gyakorlatilag minimálisan kisebb a szerencse faktor ebben a módban, mint a korábbiban. A tudás szerepe talán jobban érvényesül kicsit, de akkor is óriási a függés a kapott pályáktól + csapattól. Két egymást követő nap toltam a Dmax-al 1000 és 1200 körüli kört, mert alkalmas volt rá a pálya és nem volt teljesen agyhalott a csapat és az ellenfél sem (nem rusholtak ész nélkül), tehát volt tér és idő a taktikus játékhoz. 1500 pozíciót javítottam ezzel a két csatával, de van előtte egy botrányos sz.r, tehát azt ki kell tolnom a csőből, azaz még 3 jó csatát kéne mennem. Most ha tolok megint egy botrányos sz.r kört, ami megint csak a csapattól + kapott pályától függ, akkor hagyom a csába az egész dmax-ot. Ez a rendszer így rohadtul nem motivál a további részvételre, sokkal inkább demotivál egy sz.r kör, mert tudom, hogy még 5 jó kör kell és ráadásul az addigi jó köreim mennek a lecsóba.

Szerintem sokkal inkább a tudásról szólna és motiválóbb lenne a további játékra, ha azt mondta volna a wg, hogy mindig az utolsó max 10 csatából kiválasztja az 5 legjobbat. Szeretem a versenyeket, de igazából azt szeretem, ha van némi esélyem a bármilyen kicsi díjra is. Ez a másik sz.rrágás a wg részéről, hogy nem tudnak odab.szni mondjuk pár személyes tartalékot sávosan csökkenő mennyiségben az első 1000 játékosnak. Van 130 tartalékom, nem azért mondom, mert kellene, csak úgy érezném, hogy van valami célja a versenynek. Ez így most qrvára gázos. Már több tankok kikukáztam a versenyből, amelyikeken volt 2-3 jó vagy egészen jó köröm és becsúszott 1-2 botrányos szar, mert nem fogom újrakezdeni az 5-ös sorozatot rajtuk, mennek a lecsóba.

Én tényleg azt a részét nem értem, hogy kik ezek debilek a WG-nél, akik összerakják a küldetéseket. Mert hogy csak halvány fogalmuk van a motivációról, az is biztos.

Ez kb olyan lehet, mint az úszók mondjuk. Van pár sztár úszó, akik gyakorlatilag mindig leússza a mezőnyt. Tényleg számomra csodálni való a töltelék úszók elhivatottsága. Mindig vesztenek és mégis beleadnak mindent. Szerintem nagyon kevés ember képes erre, ha nincs reális esélye annak, hogy valami díjat, elismerést be tudjon gyűjteni a végén. Még akár 1+1 személyes tartalék is felfogható lenne díjnak, mert kapok valamit, de a WG retardáltjai az képzelik, hogy a kiosztott 5. osztályú plecsni valami óriási motivációt jelent. Nevetséges ez így.