A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #382260 Most, hogy a mod félig működik, tehát legalább látom az 5 utolsó csatátam, azok között valóban volt tegnapi és mai is és játszottam más tankkal közben. Ez alapján valóban az a logikusabb, hogy mindegy mikor játszik az ember, csak játsszon 5x a tankkal, de ma este kipróbálom konkrétan is a dolgot, megyek 2 csatát egy tankkal utána egy másikkal és megint 3-t az előzővel és holnap meglátom a frissítés után. Ennyi az egész, ki kell próbálni.
Az utolsó esély meg olyannyira létező jelenség, hogy pl táras tankkal qrvára át kell gondolni, hogy ha rámegyek az ellenfélre, mert akkor kb szinte biztosan rajta marad egy kis hp (kb 8-szor 10-ből, csak ennyire ritka) és legyen még legalább egy + lövésem vagy rammolom kínomban, ha lövés nem maradt de mégis meg kellett támadnom. Amúgy az is megérne egy misét, amikor lepattognak az utolsó lövések, pont dyaebl szentségelt a videóban, amit valamikor belinkeltem, mert így járt, 4 lövés a skodával, 3 betalál, negyedik lepattan, kösz. Igaz, neki ott volt a szakasztársa aki kilőtte az ellenfelet, egy magányos random harcos meg ott pusztulna ilyenkor általában. A póker hasonlat ott sántit, hogy kiosztott ászos kéz nagyon ritka, az meg hogy az ellenfélen vagy akár rajtam is marad egy kis hp, meg minden csatában megfigyelhető akár többször is. Köze nincs a pszichológiához, egyszerűen csak a gyakorisághoz.