banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Hát izé, némileg hézagos a fordítás, szerintem.

Five battles in a row with the same vehicle automatically get you in the running for a Top Tanker title and the awards that come with it.
    Ez elég egyértelműen azt mondja, hogy egymás után (in a row) ugyanazzal a tankkal kell 5 csata.

Each tank and TD has a standalone nomination with a set of prizes attached to it. The stats for each vehicle are calculated separately. So, there’s no need to stick to just one tank. For example, you can play, let’s say, 5 battles in the T49 to get in the running for the TOP 1000 in it, then have a few battles in another vehicle. If you take part in 5 or more games in a tank that fits the event criteria, it will put you in the running for its category.

Lejjebb meg írnak egy példát, gurulsz 5 kört a T49-el és tádámm máris neveztél (mind az 5 csata ugyanazzal a tankkal, a t49-el, nem írnak semmiféle olyant, hogy megszakíthatod az ötös sorozatot) és utána mehetsz másik tankkal és ha mész 5 vagy több csatát, akkor azzal a másik tankkal is neveztél.

Én ebben nem lennék annyira biztos, hogy megszakíthatod az ötös sorozatokat és mondjuk ha hamar kilőnek, akkor átugrasz addig egy másik tankba, mert lehet, hogy olyankor nem számolja bele a versenybe, lehet, hogy igen, ki kéne próbálni, akkor látnánk igazából. A gond csak a naponkénti frissítés lesz, mert ez így egy kib.szás akkor, azt nem figyeltem. Azt hittem azért van mod, hogy lekérdezi az adatbázisból az aktuális helyezésemet.