A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bocs, de kirészletezem, mert ráérek hogy lásd min vagyok fennakadva
:
beírod ide hogy reméled nerfelik a SrorpG-t mert túl jó....(pedig nem vagy irígy, á dehogy, mert neked van 4 másik), nekem van ScorpioG-m és örülök hogy nem kell vele szenvedni hogy ezüstöt farmoljak, nem csipázom az ilyen szándékú hozzászólásokat.
Bár ostobaság, összehasonlítási alapnak a Jt88 at veszed ami neked gondolom megvan:
"de most komolyan, rakjuk egymás mellé a Skorpiont és a Jt88-at..."
Amikor megkérdezem mégis milyen alapon, akkor ez jött tőled:
"Nem egyik vagy másik a baj, hanem hogy mind a kettő létezik egyszerre, és mindkettőért fizetni is kell. :)"
amikor megkérdezem mégis mennyi az annyi ha már neked gondod van azzal hogy fizetni kell, mert szerintem lehetne olyan logika mentén értelmezni a különbséget, hogy kvázi félpénzen vett Jt88 fele olyan jó mint a kétszer többe kerülő
De jön megint egy meglepő fordulat a válaszodban:
"Nem az árát firtattam és azt sem hogy megéri-e vagy sem. Világosan leírtam. :)"
mivel úgy éreztem a ezek után felesleges az összefüggést keresni a soraid között, feladtam, persze ezt te kötözködésnek vetted.
Az hogy beírod a fórumba az első hosszú idő után megjelenő, használható prémjárgányról hogy - reméled hogy nerfelik (neked nincs, de nem is kell...
), aztán persze leírod hogy nem baj hogy olyan amilyen, de legyen akkor a többi régi is ilyen mert ezekért fizetni kellett, aztán kiderül hogy mégsem az ár a fontos, csak szerinted túl combos - az szerintem szimpla vernyákolás, amiben nem kell logikát keresni és nyílván nyomban abbamaradna amint megdobna valaki egy Scorpion G-vel.
A hőskorszakban amikor a Type 59 es hordák jártak sem gondoltam hogy vesszen a szomszéd tehene, csak mert nekem nem volt, mert vehettem volna én is, ahogy most te is megveheted azt a td-t....