banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• suba53
    Az auto aim furcsa dolgokat produkál néha. :-)
    Tegnap Lakeville pályán a templom körül volt a hirig. Ment a tili-toli az egyik saroknál. Én egy T-54-ben, csapattárs meg T54E1-ben.
    Valószínűleg rányomtam a jobb egér gombra, de nem szándékosan, így bekapcsolt az auto aim. Felvillant a másik oldalon egy T30, és zoomolva ráfordultam, és amikor a célpont tisztának tűnt, lőttem. De valahogy fura volt, ezért kizoomoltam, és látom hogy a lövegcső egész másfelé néz.
    A meccs utáni statisztikában látom, hogy levonást kaptam csapattárs meglövése miatt. Az auto aim a korábban becélzott tankon tartotta a löveget, és amikor tüzeltem a csapattárs pont köztem, és a cél között volt.

Nagyon amatőr hiba tudom, a csapattárs rám is írt a végén, hogy minek köszönheti, hogy bele durrantottam.
    Nem győztem elnézést kérni. :-)
    Ilyesmi kb a pár hetes fogalmatlan kezdő koromban fordulhatott elő.