banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Ma egy alap játékos, 3x tier10 tankkal, nem tudta, hogy assault módban a védekező csapat nyer, ha lejár az idő. Könyörögtünk neki, hogy bújjon el. 1 számjegyű hp-ja volt, de csak 15 másodperc a játékból. Simán lehozhatta volna, de előrement. Csata után mondta, hogy azért, mert nem élte volna túl (kb 1 perc volt hátra a foglalásból, szerintem arra gondolt, hogy 1 perc alatt megtalálják, de a játékból csak 15 másodperc volt hátra) és egyébként is az ellenfél nyert volna, mert foglalt. Mi van? Egyrészt nem tudja, hogy assault-ban a védekező csapat nyer. Másrészt nem tudja, hogy az ellenfélnek teljesen be kell foglalnia a győzelemhez, amire már nem volt idejük.

Durván 10e csata, 3x tier10 tank. Javasoltam neki az assault mód kikapcsolását, de szerintem tolja tovább, mint eddig, hiszen micsoda harc volt, csak a végén szedték ki, addig kikempelt valahol.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.10.17. 22:35:20