banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• xotyi
    Hát nem tudom, nekem már lassan hányingerem van a 60-al száguldó TD-k től.. múltkor egy Skorpion G-t nem tudtam lerázni wz 131-el nagyszerű érzés úgy menni lighttal hogy kb ugyan akkor vagy sokszor előbb ér oda egy 450 alfás skorpió vagy egy Grille amiknek még a lövegük is jobb és több a HP-jük.. lassan már tényleg ott tartunk hogy csak medekkel lehet menni mert TD- csapatfüggő (de épp elég ahhoz hogy egy-két embernek betegyen) lightokat TD-módban csapkodják ki az artyk és már a TD-k is utolérik őket , heavyket meg vagy a goldspam vagy az arty bassza szét..

Ja, a spotrendszer meg király, csak a 6. érzék késleltetését kicsit visszavehetnék mert előbb kapok pofont minthogy felvillanjon... megintcsak light probléma főleg.
    Utoljára szerkesztette: xotyi, 2016.10.17. 16:46:08