banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    A beleszarok az sztem simán lehet annak is az oka hogy milyen volt a fogadtatás.
    Általában egy featuret nem a maga teljes pompájában vezetnek be a szoftvercégek, hanem gyakori hogy egy kezdeti draft verzió készül el, aztán megnézik van e rá igény, milyen a fogadtatás. Ha lehet akkor viszonylag kevés erőforrással.

Itt láthatóan a népnek vagy nem tetszet az újdonság, vagy közömbös volt. Nem nagyon tudok olyanokról akik kimondottan odalennének ezekért a módokért. Innentl kezdve teljesen logikus lépés hogybeleszarnak, mert láthatóan ez nem kell.
    És láthatóan mi kell? Tankok, tankok tankok.. és látod OTT nem szarnak bele, azon dolgoznak ezerrel.

Igazából ez a játéktípus sztem kb ennyit tud. Megint csak hivatkoznék a másik két hasonló termékre, egyik sem tudodd kitalálni semmi újat, ami megreformálná ezt a tankos PVP cuccot. Konkréan nekem se jut eszembe hogy mitől lehetne sokkal élvezetesebb a játék (max ilyenek hogy kevesebb random, esetleg vmi ladder rendszer, meg legyen jobb az MM), de ezek nem érintik az alapvető játékmechanikát.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.08.05. 08:57:27