banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Rammsch31n
    A Total War-t kivenném innen...

Volt nekik egy online-ra tervezett játékuk az Aréna... ami a Closed Beta-ig jutott vagy már az Open-ig is hirtelen nem emlékszem rá annyira már... (a lényegen nem változtat végül is, mert a WoT sok helyen még mindig Open Beta állapotban van feltüntetve pl.: CW)... azt nem is tudom mikor, tán már márciusban bezárták!!!, hogy fejlesszék a játékot elvileg... tudod mi lett belőle? A fejlesztők azóta, egy kibaszott tetves rohadt szót nem írtak a játékról, még annyit sem... és a fórumokon megy az értetlenkedés, illetve szerintem egyre többen ott is leszarják...

Na már most, ha ez a játék vissza jönne... (szerintem nem fog, mert nem vonzott elég játékost), akkor már még a closed/open beta játékosállományát sem érnék el, mert annyira szartak a kommunikációra hónapokon át... egy kicsi játékos bázissal rövid távon sem tudsz kicseszni, mert megjárod... egy nagy játékos bázissal meg lehet húzni az idegeket, egy bizonyos fokig... aztán elvileg utána ott is be kéne ütni nagyon lassan a gebasznak... csak megakadt a szemem a Total War-on mint példán, meg a fejlesztő gárdán... :)