A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
besti #377882 Az FV-vel nem lehet igazán jól keresni, mert lassú (nem érsz oda, nem leszel spotter, stb.) és drága a lövedék hozzá. Van néhány 8-as prém tankom, illetve próbálgattam mindet már teszt szerveren, és szerintem a Mutz a legjobb választás. Főleg, ha medium tankban gondolkodik az ember. A Mutz nem egyszerűen a legjobb tier 8as prém, hanem nettó a legjobb/legjobban balance-olt tier 8-as med tank. Nem nehéz vele 80-100k nettó köröket menni (prémmel persze), még pl. FV-vel nekem ez nem is sikerült soha talán. Ami nagy előny, hogy élvezetes vele a játék: fürge és a gun-ja inkább tier IX-X-es medeket idézi (nem kell fél óráig célozni megállás után, menet közben is lehet vele lőni). Nincs benn a shopban állandóan, de azért elérhető időnként, nem olyan mint a Type. Ha nem vettem volna Mutz-ot akkor CDC-t vennék. Az nagyon hasonló hozzá csak már átütik HE-vel, így jóval törékenyebb (a Mutzot még nem).
Utoljára szerkesztette: besti, 2016.07.27. 17:35:55