banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Irisz_
    Egyetlen problémája van vagy maximum kettő a T54 mod 1 nek hogy félképernyőről szűkül a célkereszt BIA venti vertikál stabbal, míg a typenak furcsa mód a böhöm nagy célkeresztje mellett mindig pontosabb volt. Másiknak kiemelném hogy nemrég olvastam hogy D10 lövegbe 8 fajta lőszer volt amire figyeltem hogy 1800 m en a D10 APCR el 250 mm ütött át és 2000 m en HEAT el 380 mm t. Ellehetne nézni a pontatlanságát meg a lassúságát ha az alaplőszerét APCR re cserélnék és kapna HEAT et mellé. Én jobban szeretem a T54 mod 1 et, elég volt annyit tesztelni hogy betoltam a hasát egy törmelék elé beforgatva egy tomato IS3 alaplőszerrel nem tudott megsebezni, direkt így mentem egy kört mikor megvettem hogy akkor most beforgatósdi van. Az igazi orosz 8 as prémtank szerintem egy alap láncos T54 alap motorral fejlesztett toronnyal D54TS löveggel AP alaplőszerrel és APCR prémiummal lenne az igazi, abba nem tudnék belekötni.