A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #377249 Most jót röhögtem. Meg kell osztanom. STI-t húzom, de még csak bl9 van rajta, ami nem rossz ágyú, de néha már kevés. Siegfrieden toljuk előre, de a szokásos rohamcsapat. Kérem őket legalább a fedezéket használják már a kibasz.tt városban, ne a főtéren nyílt terepen lövessék szét magukat. Persze hiába, na mindegy is. Végjáték jön. Nem állunk nagyon rosszul, 3-an maradtunk 5-re, de hozhatónak néz ki a csata csak ésszel kell játszani, ami nem könnyű egyeseknek. Hamar 2:4 az állás, mert persze, hogy rohanni kell meghalni a csapattársnak, de legalább vitt magával egyet.
Persze körbevesznek, egy isu-t kiszedek, egy e50 kóstolgat, de belemegyek a pofájába és nem ismeri a gyenge pontot az STI mellén, csak az alját tudta belőni korábban és nem értem, de nem tölt goldot a második lepattanó után sem (érthetetlen, mostanában már azonnal vagy az első lepattanó után előkerül az arany lőszer). Kiszedem az E50, közben az ellen scout tankja jön, de hátulról arannyal! nem bír belőni, mert rázom a tankot. A csapattárs, egy obj430II full hp-n persze nagy nehezen odaért, mert nagyon óvatosan jött, nehogy megkarcolódjon a tankja és kioszt pár lövést, amíg az ellenfél rám osztja az össztüzet és kiszedi a scoutot.
Maradt egy jp2, de még nem spotolták és nem is afk, mert van frag-je. Lassítok, mert feltételeztem, hogy az obj előre megy. Full hp, gyors tank, jó kamo és jó páncél is egyébként. Aha! Én csak azt képzelem, hogy ő előre fog menni, azt várja, hogy én menjek előre úgy, hogy 1, némi szerencsével 2 lövésnyi hp-m maradt és ha bokorban van a jp2, akkor engem nagy távolságról felspotol. Mondom neki chat-ben, hogy mi a f.sz van? Miért nem megy és felsoroltam, amit az előbb, hogy full hp stb.
Erre leoltanak a csapattársak meg ő is, hogy szebben beszéljek és legyek hálás neki, mert megmentett !!!
Mondom, mi a phasz van? Megmentett? Eleve hagyta, hogy körbezárva egy csomó ideig vergődjek és még így is kiszedtem az isu-t meg az e50 a segítsége nélkül. Ő annyit csinált, hogy amikor már látta, hogy jól állunk, akkor jött oda segíteni és persze, hogy nem az e50-nek ment neki, hanem a könnyű tankot támadta. Egyébként ahogy írtam ritka hülye volt a könnyű tank, hátulról nem tudott sebezni, arannyal sem és az E50 után rá fordultam volna és vagy kiszedem vagy elmenekül.
Csata után is kérdeztem, hogy ő most ezt komolyan gondolta, mármint hogy ő nagy hős, aki megmentett? Én hány tankot mentettem meg ilyen alapon, mert harcoltam a városban, mialatt ő oldalt lesipuskázott (azért maradt meg neki a teljes hp-ja) és akkor odajön, undorító aljas módon a ház mögött szépen kivárta, hogy a könnyű tank engem kezdjen lőni és csak akkor jött oda és ő a hős.
Hihetetlen tényleg. Ő szerinte, meg a többi egységsugarú szerint megmentett, mert hajlandó volt odajönni és harcolni végre, mikor már elég jól elintéztem az ellenfelet és még így is csak akkor jött ki a ház mögül, amikor engem lőtt mindenki, nehogy megkarcolják a tankját. Meg persze elvárta volna, hogy én menjek neki spotolni, hogy ő a biztonságos távolságból full hp-n tudjon lesipuskázni. És elhiszi magáról, hogy mekkora phasza csávó én meg mekkora egy paraszt vagyok, hogy nem hálálkodtam neki (miért is? a könnyű tankot kb 80-90% eséllyel kinyírtam volna az E50 után, szóval inkább csak sebzést lopott, ennyi).
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.07.09. 23:48:10