A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Lucifer001 #375871 Köszi a segítséget mindenkinek . Modok nélkül is lehet játszani persze , de van 1-2 dolog amit megszoktam , és a játék ad rá lehetőséget . ( mielőtt lecsííítereztek ) zoom , Ultra fog remover , többsoros garázs , xvm , damage számláló , enemy spot ikonok , hp bar , stb Mire összeszedem , amiket szeretek tuti bugos lesz , ablakban jelenik meg a kliens , lövök kidob a játék stb . Szóval lehet egyszerűbb lenne mod pack installert használnom , de nem szeretnék olyant , ami a játék főkönyvtárába is belepiszkál ! És a aslain's xvm et sem szeretem , csak az alap xvm et és választható modokat . Szabadon választható helyre rakja , és ismétlem ne piszkáljon a kliensbe . Erre mit ajánlotok ? tudom a guugli segít , de a tapasztalt fórumlakók is