A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #375862 Ja, a kredit termelésnek is megvan a lényege és a bukó csata prém tankban annyira nem vészes. Elírtam az előbb, mert azt akartam írni, hogy a győztes csata kredit hozama nem 1,5x, hanem lényegesen kevesebb (lásd a link alul). Szerintem itt sokan keverik a prém előfizetéssel.
Vesztes csatában meg nagyon gyakori forgatókönyv az, hogy jönnek a lemmingek és szépen lehet őket aprítani a szükségszerű vég előtt, ergó többet tudok sebezni és így a kredit is több, mintha szimplán győznénk huszárrohammal és rohanhatok a sebzésért. Úgy értem a két véglet között, még mindig jobb ez, kredit szempontból mindenképpen. Normális csata úgyis egyre ritkább. Szóval ha sok a vesztes csata és nem akarjuk abbahagyni a játékot arra a napra, akkor elő a prém tankokat, legalább a kredit jöjjön.
A T54 201 penes ágyúja nem pontatlan, nem tudom, azt ki mondta. A másik talán egy kicsit, illetve úgy a jó a megfogalmazás, hogy jobban igényli a becélzást. A t55a-ra a 201 penes ágyút rakták és elég pontos az, inkább az átütéssel vannak gondok.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.28. 19:31:29