A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #375861 Szerintem van aki szereti a tankját és van aki nem.Aki nem az csak bénázik vele,de én szívből szeretem a T49-et.Stock és fasza legénységgel is egyaránt jó.Alt accon bánatosan szar legénységgel csak a töltés idő és a célzás idő hátrány van.
A fő accomon T49 ki van pingálva aranyból,alton nem maradt rá mert xp-t csináltam belőle.
Régen mikor még rendesen játszottam,T54 volt a kedvencem,akkor még nem volt második med ág,csak T54 volt.És kevesebb ágyú volt hozzá.Én azzal is egész jó voltam,az én T54-em rammolásra volt kihegyezve meg mozgás közbeni lövöldözésre,állítólagos pontatlan ágyúja ellenére nekem pontos volt.Kedvenc szórakozásom volt az arty kilövése marha messziről és a papírabb tankok csesztetése.
Később miután haverok abbahagyták a játékot többé már én sem játszottam rendesen,át mentem az ökörködésekre.
Azóta nem nagyon izgat a dolog,és nem is Cw-ztem azóta asszem.