banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    A rohadt életbe, csak sikerült 4x-re egy iszonyat idióta csatában. Beforgattam a tornyát elég durván és odamentem a közép részre vele, 10300 felfogott sebzés 2381 sebzés és 400 valamennyi vesztett életerő. Egyszerűen nem bírtak belőni, pedig jött az arany keményen.

Egy idióta STI elmenekült, pedig írtam neki, hogy lőjön nyugodtan, ne fusson. Utolértem a híd alatt egyet belelőttem, hogy biztosan meglegyen a 12e és beálltam kb derékszögbe, de még így sem bírt sebezni . Az eszem megáll komolyan. Pedig néha nem pontos a számoló, jó lett volna, ha leszed még rólam 1e-t, akkor nyugodtabb lettem volna, de így is megcsináltam.

Legalább most már tudom, hogy mit kell csinálni, ha valaha eljutok az obj260 HT-15 vagy a pattintós küldetésekhez. Persze arty nem volt, mondjuk ha lett volna 1 arty, akkor szerintem még megcsinálom, mert mondom egyszerűen nem bírtak sebezni, olyan jól beforgattam a tornyot.

Egy kérdés, nem úgy volt, hogy felemelik a tier határt az obj260 küldetésekhez? Mert még mindig tier VI-t ír. Érdekes.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2016.05.27. 01:15:01